Ekskluzivna Playboyeva zabava z didžejko Brino Knauss že to nedeljo!

  • 01.04.2015

Velikonočna nedelja prinaša ekskluzivni družabni dogodek, o katerem se že govori in se bo zagotovo še dolgo - Playboy Easter Bunny Hunt!

Vroče bo v klubu Cirkus! (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Nedelja, 5. april v klubu Cirkus v Ljubljani!

Na velikonočnem zajčjem lovu boste začutili življenjski slog, ki že več kot pol stoletja spaja hedonizem, estetiko lepega, joie de vivre, dolce vito, ameriški sen in uživanje v majhnih sladkih pregrehah, ki jih ponuja življenje.

Potrdite udeležbo na facebook strani dogodka!

V Cirkusu boste lahko minglali, se fotografirali in zaplesali s Playboyevimi zajčicami, Playboyevimi dekleti in starletami, z ekskluzivnim DJ-setom pa vas bo izza mešalne mize zapeljevala Brina Knauss, slovenska lepotica z milanskih modnih brvi in rezidentka razvpitih VIP zabav Stardust v superklubu Magazzini Generali.

TO JE TO - PLAYBOY BUNNIES - THE MOVIE (v živo pa v nedeljo)Exclusive PLAYBOY Easter Bunny Hunt - DJ BRINA KNAUSS & ALEX RANERRO & PLAYBOYEVE ZAJČICE @ Cirkus klub, Ljubljana - starring Samanta Sam Šabić, Iris Avdić, Bojana Ivanović, Anja Jenko & Ursa Urša - režija in kamera: @Marko Marko Ocepek Photography for Cirkus, kamera in asistent: Jani Ugrin; ideja & muza Anuša Žagar; glasbeni direktor: Alex Ranerro - v sodelovanju s Playboy Slovenija - Brina Knauss pa maha iz Milana. :)

Posted by Cirkus on Tuesday, March 31, 2015

Playboy Easter Bunny Hunt v klubu Cirkus – družabni dogodek letošnje pomladi, po katerem boste na VIP-zabave gledali s povsem drugačnimi očmi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri