Dupli Casa - glavni štab za kloniranje lepotic

  • 10.04.2013

Med iskanjem čudovitih bivalnih primerkov smo naleteli tudi na tegale. Pravzaprav na njo, saj je ženska. Sliši pa na ime Dupli Casa.

6 fotografij v galeriji

Nekaj je na tej vili Dupli Casa. Zaobljene linije v nemškem Ludwigsburgu spominjajo na čudovito žensko telo. Že v osemdesetih letih so jo zasnovali v studiu znanega nemškega arhitekta Jürgena Mayer-Hermanna, a se projekta lotili in ga dokončali šele v tem tisočletju, pred nekaj leti.

Njene strani so videti, kot bi se fasada razlila po travi, k dodatnemu občutku prelivanja dodata svoje še oba bazena, eden zunanji, drugi notranji, pretuhtano razlita pa je tudi notranjost vile z visokimi ugnezdenimi stropovi. Kleti ne pokažejo, tam verjetno v epruvetah kuhajo tiste klone seksi Mate Hari. Cena? No, če upate vprašati za ceno, verjetno nimate dovolj, tudi če vam pomaga naša slavna NLB s kreditom brez zavarovanj (in vprašanj).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri