Čokoladna nevarnost

  • 30.10.2008

Iz britanskih seks šopov so morali umakniti nekatere čokoladne prelive za telo, ker vsebujejo strupene industrijske sestavine.

"Telesni namazi" so dobro poznani izkušenim posteljnim aktivistom. Če se radi preizkušate v različnih spolnih igricah, potem veste, da je lizanje sladkih prelivov s prožnega telesa vaše izbranke odlična predigra. Vsaj dokler se lizanje ne konča z resno zastrupitvijo.

Melamine, tista sestavina, ki je povzročila paniko v kitajski mlečni industriji in zaradi katere so umrli štirje otroci, potem ko so zaužili zastrupljeno mleko v prahu, so sedaj odkrili še v nekaterih drugih živilskih izdelkih. Med drugim so melamine našli v čokoladnih penisih in namazih za bradavičke, ki so jih izdelovali prav na Kitajskem in izvažali po svetu.

Za inšpektorje je to zanimiva novost. "Še nikoli se mi ni zgodilo, da bi moral sporočiti, da vam ogrozi zastrupitev zaradi penisnega namaza," je povedal predstavnik britanske agencije za živilske standarde.

Pazite torej, kaj ližete z nje.

Več na Reutersovi spletni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri