Brinasta BRINA

  • 07.03.2019

Ekipa Odprte kuhne je zakuhala nov projekt, in sicer BRINO, ki združuje troje: Ljubljanski festival džina, prvi ljubljanski teden džina, ki je potekal v lanskem novembru, in osvežilni džin koktajl Brina (na fotografiji), ki ga je zasnoval somelje Gašper Čarman z glavno sestavino, ki je seveda slovenski džin. Ljubljanski festival džina, ki nas bo v prestolnici od naslednjega leta džinovsko krepil vsako pomad, bo na enem kraju združil vse domače destilerije džina in v Ljubljano pripeljal svetovne džin zvezdnike ter vse skupaj začinil z dobro glasbo in gurmanskimi domislicami slovenskih kuharskih mojstrov.

TEKST Katja Golob FOTO Odprta kuhna

Koktajl Brina (Foto: Odprta kuhna)

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri