Alpski tim za kvalitetnejše življenje Slovencev

  • 05.01.2011

Ljubljanske mlekarne bodo z blagovno znamko Alpsko mleko letošnjo zimo na slovenskih smučiščih izvajale različne aktivnosti, ki bodo otroke, mladostnike in odrasle izobraževale in spodbujale k skrbi za varnost in dobro počutje.

Pobudo so poimenovali "Vsak dan naredi veliko", njeni ambasadorji pa so postali trije slovenski smučarji - Ilka Štuhec, ki se je na bele strmine vrnila po poškodbi kolena, mladi Matic Skube in Bernard Vajdič.

Na spletnem mestu in Facebook strani Alpskega mleka bodo skozi vso zimo nastajale nove zgodbe, ki nas bodo spodbujale in motivirale k skrbi za dobro počutje, tako kot to počne Alpsko mleko.

Ilka, Matic in Bernard, združeni v Alpski tim, bodo na spletnem mestu www.alpskomleko.si in Facebook strani Alpsko mleko do konca marca pripravljali različne nasvete in predstavljali svoje izkušnje, kaj vsak dan naredijo za dobro kondicijsko in športno pripravljenost ter zdravje.

V svojih spletnih dnevnikih bodo z besedami, fotografijami in videi predstavljali zakulisje bele karavane – treninge, dogajanje pred in med prvo in drugo vožnjo v svojih disciplinah, kondicijske priprave ipd. Skratka, vse, kar vsakodnevno počnejo in so zaradi tega zdravi in v dobri fizični kondiciji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri