Intervju: Andrej Kuhar

  • 09.02.2012

Pogovor s chefom ljubljanske vrhunske restavracije Maxim Andrejem Kuharjem, edinim Slovencem, ki si je v dveh različnih nemških restavracijah prikuhal šest zaporednih Michelinovih zvezdic.

(Foto: Bor Dobrin)

Spregovoril je o njihovi pomembnosti za restavracije, mojstrskem izpitu in poklicni poti, humanem ubijanju jastogov, črnem priboru, o muhah posebnih gostov kot izzivu, slavnih televizijskih kuharjih in ravni slovenske kuharije.

Intervju z njim si lahko preberete v novi številki Playboya od 10. februarja 2012.

Andrej Kuhar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri