Ines Juranovič, naše nekdanje Playboyevo dekle, smo srečali na kosilu v diVinu

  • 09.09.2019

Ravno smo si na vrtu restavracije diVine oblizovali prste po dobrem kosilu in čakali na obvezni kapučino, ko uzremo lepotico, ki je leta 2007 krasila naše strani kot ena najbolj odmevnih Playboyevih deklet. In pogled na Ines Juranovič nas še vedno razveseli.

(Foto: diVino)

Hiter klepet z lepotico, ki bo za vselej del Playboyeve razširjene družine, nam je dal vedeti, da je tudi Ines tisti dan prišla na kulinarično nego kuharskega mojstra Matjaža Cotiča, ki s svojimi mojstrovinami goste diVina nikoli ne pusti ravnodušne.

Ines Juranovič

Podelili smo nekaj besed o naši skupni preteklosti, se spomnili na njen laskavi naslov miss Hawaiian Tropic, pa koliko vode (in vina) je že preteklo od tistih razburljivih fotografskih seans za Playboy, seveda pa smo morali povprašati tudi, s čim si je to popoldne okrepila želodček. In kot se za sloko lepotico spodobi, je seveda izbrala - morsko. Slastni file brancina v omaki iz kaper in oliv ter sipinim pirejem. Da je bil okus prefinjeno dopolnjen, pa je poskrbel kozarček penine Mare Santo, na katero prisega celo Luka Donćić.

Ines Juranovič je sicer v uspešno zajadrala v digitalne vode. Kot blogerka in Instagram vplivnica je s svojimi vsebinami privabila že več kot 100.000 sledilcev, ki radovedno prebirajo in si ogledujejo njene vtise s številnih potovanj in doživetij.

Tudi kulinaričnih, seveda. Ines je zdaj celo pridružena članica Kluba Mare Santo, kjer ljubitelji te prestižne penine povezuje tako ljubezen do dobre kapljice, kot tudi humanitarnost. Nedavno so zbirali sredstva za slovenski zavod Vozim in mednarodno humanitarno organizacijo Commongoal, klub pa je kot soorganizator pristopil še k slovensko-hvarskemu večeru, v okviru katerega so zbirali sredstva za ljubljansko Ustanovo za pomoč otrokom z rakom. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri