Dorina več kot 1000 ljubiteljem čokolade polepšala dan

  • 04.04.2014

Ob mednarodnem dnevu sreče je Dorina v Slovenijo pripeljala prav posebno napravo – strojček, ki lepe želje za naše najdražje, poslane prek Facebook aplikacije, pretvarja v napise na embalaži Dorina čokolad. Več kot 500 čokolad, opremljenih s personaliziranim sporočilom, so ob dnevu sreče, med 20. in 22. marcem, razdelili v Ljubljani, Celju in Mariboru, več kot 500 pa so jih podelili v sklopu spremljevalnih aktivnosti.

(Foto: Krašcommerce)

3 fotografije v galeriji

Ob mednarodnem dnevu sreče je Dorina delila srečo v obliki čokoladnih presenečenj. V treh dneh je razdelila skupaj več kot 500 čokolad, v sklopu spremljevalnih aktivnosti pa je sladke pakete presenečenja poslala dodatno še na več kot 500 naslovov v Sloveniji. V Ljubljani, Celju in Mariboru se je pred posebnimi napravami, prek katerih so si prijatelji lahko podelili čokolado s personaliziranim sporočilom, kar trlo sladkosnedov. V pričakovanju sladkega presenečenja so bili pozitivno razpoloženi. Ob razkritju čokolade s sporočilom veselja nikakor niso mogli skriti – nekateri so nasmejano poskočili v zrak, drugi so objeli ali poljubili svojega spremljevalca.

Ivana Vrviščar, direktorica Krašcommerce, ki je poskrbel za nepozabna sladka presenečenja, je z odzivom zelo zadovoljna: »Kaj imata skupnega sreča in čokolada? Dobro razpoloženje je povezano s »hormoni sreče«, ki jih spodbudimo s pomočjo čokolade. To dobro vemo tudi ljubitelji Dorine. Hkrati vemo, se sreča množi, če jo delimo s tistimi, ki jih imamo najraje. Zato smo ob dnevu sreče želeli deliti oboje – srečo in čokolado, kar nam je več kot uspelo.«

Več o akciji si oglejte v spodnjem video posnetku:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri