Gala otvoritev Festivala okusov

  • 12.09.2013

Včeraj, 12. septembra, je bila v Zagrebu gala otvoritvena večerja Festivala Okusov, regijskega gurmanskega dogodka leta. Tam je ustvarjal tudi Janez Bratovž, številka 1 med slovenskimi chefi.

7 fotografij v galeriji

Chef s svojo njivo, pridelki katere končajo na krožnikih njegovih gostov. Chef, ki ve, da je manj več, in zato gradi na stapljanju kombinacij in okusov namesto ustvarjanja modernističnih slik na krožnikih. Edini Slovenec na San Pellegrinovem seznamu 50 najboljših restavracij. Eden od peterice kuharskih virtuozov, ki se bodo predstavili na današnji dobrodelni Gala otvoritveni večerji Festivala Okusov 2013 v zagrebškem Westinu. Na fotografijah so njegove mojstrovine, ki jih bo nekatere postregel tudi nocoj v Zagrebu, lahko pa seveda v njih uživate pri Janezu na Miklošičevi cesti 17 v Ljubljani. Da, JB je zakon!

Festival Okusov® 2013, v Sloveniji 24.9.-8.10. in na Hrvaškem 10.9.-24.9., bo potekal v skupno več kot 300 restavracijah in ostalih gostinskih objektih v Sloveniji, Furlaniji-Julijski krajini, na avstrijski Koroški in Hrvaškem. Na festivalu boste spoznali vrhunske chefe in enologe, se razvajali na različnih degustacijah in si ogledali "cooking showe". Program je odprte narave, v času festivala pa vam bodo sodelujoče restavracije nudile posebne popuste in vas razvajale s kulinaričnimi mojstrovinami. V času festivala bo ponudba Restaurant Cluba še bolj nevsakdanja, popusti bodo tudi do 50% na izbrane menije. S takšno ponudbo želi festival čim širšemu krogu sladokuscev omogočiti spoznavanje novih okusov, restavracij in njihovih kuharjev ter ostalih ustvarjalcev vsega gurmanskega. Klikinte za program festivala in za informacije o nakupu festivalskih vstopnic.

Festival Okusov® 2013 organizira Restaurant Club, ki povezuje gurmane in vse tiste, ki iščejo edinstvene užitke tudi na drugih področjih. Restaurant Club ima več kot 25.000 podpornikov, med njegovimi častnimi člani so znana imena politike, gospodarstva in estrade. Sodeluje z več kot 250 gostinskimi objekti v regiji Alpe Adria, kjer lahko člani ob predložitvi članske kartice gurmanske trenutke uživajo s popustom do 25% na hrano in pijačo ter popuste in ugodnosti pri rezervaciji sob in številnih drugih storitvah.

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri