Vikend po moje…

  • 19.11.2007

Evo, spet jaz, novopečena »blogerka«. Minuli vikend sem imela toliko opravkov, da sem bila že kar malce »out«. Takole je bilo…

(Foto: veso-art)

21 fotografij v galeriji

V petek dopoldne sem za reklamni spot zopet nadela nacionalno obleko, v kateri sem bleščečemu Vegasu predstavljala našo lepo deželico. Oblekica je plod moje kreativne domišljije, za lepe in mehke šive pa je poskrbela ga. Vesna Barbo s svojimi pridnimi ročicami. Hmmm… kako prijetno je v tej beli tkanini…. Najraje bi ostala še kar malce objeta v njej, vendar se mi je zelo mudilo na lokalno televizijo kamor sem bila povabljena, kot »mis petja«.

Klepetali smo o moji sveži pevski karieri, lepotnem tekmovanju Hawaiian Tropic… Joj, ob prijetnem sprehodu bi kmalu pozabila na podelitev v Avtošoli Alfa-r, kjer so tudi mene naučili vrteti volan in pohoditi pedale. V spominu mi je najbolj ostal tisti za plin. Aha, nagrada je bila podeljena 2000. kandidatki, kateri so dodelili dovoljenje.

Zvečer….

Z managerjem Dragom in modelom mojega studia, Nino Zajc, smo sedli v avto ter se odpeljali v Koper. Sledil je moj prvi samostojni večerni nastop ob 2. obletnici diskoteke THE CITY. Ob zvokih muzike in gibih telesa moje plesalke sem se počutila noro samozavestno in STRAST-no!!! Ja, komad sem odpela, žur pa je bil še zelooooo dolg, zato smo ostali na Obali.

Zjutraj sem ob kavi v reviji LEA lahko prebrala zanimivo opazko, ki mi jo je namenil Vid Kavtičnik. Uf!! Vračam udarec!! Posvetilo celotni ekipi v nemškem jeziku, še ena fotka iz balkona, prilepim znamko in nato VIAAAA… Ves presenečen je obljubil plakat s podpisi vseh igralcev. Hvala, Vid!

Odletim domov, v Kamnik, kjer me je počakalo še nekaj obvezne birokracije, naslednji dan pa…

Hitove igralnice že potrebujejo novo lepotico, ki bo njihovo ime ponesla v čez lužo, skupaj s Havajskimi lepoticami. Torej, lov na novo Hitovko! Za začetek smo se dobili na bowlingu.Ko smo podrli vse keglje in zlomili moj noht, smo v eni izmed ljubljanskih restavracij preverjali smisle za humor, pa malce splošne razgledanosti… V glavnem – veliko se je debatiralo. Dekleta so bila odlična! Sama sem bila precej bolj prisotna pri mojem Filipu, saj ko si je privoščil tisto prepovedano kadilsko razvado, sem mu vsake toliko z veseljem delala družbo.

Imate dovolj, ne? Bodite prepričani, da sem si po vsem tem lahko privoščila le še spanec v pozno ponedeljkovo jutro…

Vaša Biny

brez panike2

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri