SREČNO 2009 !

  • 31.12.2008

In leto je naokoli ...

(Foto: veso-art)

3 fotografije v galeriji

... kako čas beži ? Kar ne morem verjeti, noro !

Kakor sem opazila so vsi že nekaj čestitali, povedali, pojamrali, se izpovedali, vendar na dekleta, ki pa skrbijo za zanimivo vsebino moške revije, so pa kar pozabili !

Eva, Maja, Tadeja, Lucija, Suzana in Miša, vse najlepše v letu 2009. Jasno, da vse dobro želim tudi ostalim dekletom, ki so se razgalile pred nami, kot tudi Playboy-evim dekletom, ki so pokazale svoje čari letos. Kot še aktualna Playboyeva deklica, ki se žal ni imela časti se fotografirati z vami, letošnje lepotičke, da bi skupaj krasile Playboyev koledar 2009, pa želim še dodatno energijo, ki jo boste potrebovale glede na to, da tekmujete za ta laskavi naziv :) !

Vsem sodelujočim in zaposlenim pri reviji Playboy pa želim malo več sodelovanja z dekleti, ki so odvrgle cunjice. Imeti posluha do deklet, ki se pojavljajo na tak način, tudi po tem, ko je vsega , konec ' je zelo prav in pozitivno, človeško !

Vsem svojim sodelavcem, prijateljem, partnerjem, družini, ki me je ustvarila tako, da vse to lahko preživljam :), pa se želim zahvaliti in jih pozvati, da gremo naprej še močneje tudi v letu 2009 ! Vse dobro prijatelji !

Vsem bralcem revije Playboy in spletnega portala playboy.si jim pa poklanjam moje želje in misel ...

V letu 2009 si želim verigo rok pozitivnega upanja, sreče in zdravja. Vsaka nova roka lahko spremeni veliko !

Ne želim pa si videti ljubosumnih in škodomiselnih obrazov z negativno energijo, ki sem jih imela v letu, ki bo kmalu za nami, v izobilju! Torej z dvignjeno glavo naprej v leto 2009 in imejte se radi, kajti življenje je prekratko, srečno !

Sabina Mali

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri