Kranfest

  • 16.08.2008

No, čas počitnic je mimo, zdaj pa veselo na delo :)

(Foto: veso-art)

19 fotografij v galeriji

Imam en mali stari greh, ki se imenuje Kranfest 2008 in z njim povezan moj nastop z odlično plesno skupino iz plesne šole Gena Zanelija.

Torej, vi ste dobili novo , nagico ', jaz pa sem dobila nove prijatelje :) ... Gena, Urzy, Nika, Alja, Tanja, Urša in Nina.

Odlična plesna skupina, katero poleg plesa veže tudi prijateljstvo, mi je pod taktiriko Gena Zanelija, pomagala k uspešnemu nastopu na Kranfestu.

Še dan pred nastopom smo vadili v garažnih prostorih na Brodu in na valovih , zmiksanega ' zvoka mojih dveh pesmic in Genatovih idejnih zasnov, komaj čakali jutrišnji dan.

Organizator nam je ponudil 15 min nastop, ki smo ga z veseljem in v popolnosti zapolnili, ter kot je napisal eden od medijev, večkrat izzvali močan aplavz.

Lepo je bilo videti navdušeno občinstvo in veselje v njih.

Moja preprostost ( kar marsi koga zelo moti :)), se je potencirala še v večji meri, kajti nato sem povabila celotno plesno skupino in prijatelje, da se zmešamo med Gorenjce in nekaj popijemo, ter pojemo :)

Domov smo odšli z lepimi spomini, v obljubi, da nadaljujemo svoje sodelovanje še naprej !

Kaj več najdete v GALERIJI, ste pa vabljeni na moj nastop, ki bo 23.8 na letališču Šentvid pri Stični, ker bom ob 20.15 uri zapela z vami na 13. Zelenem vikendu, radia Zeleni Val !

Nasvidenje na Kranfestu 2009 !

Vedno z Vami,

Sabina Mali

KRANFESTkratki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri