Kuhanje pri Gregorju

  • 20.02.2008

Ne dolgo nazaj sem se pustila razvajati Gregorju in preizkušati njegovim skritim receptom. V hiši kulinarke sem mu izdala skrivnost, da obožujem špagete. Mislim, da pa tukaj nisem edina? Ja, res je. Tudi doma si jih najraje pripravim.

Dingo: Gregor Dinghauser (Foto: Dingo)

3 fotografije v galeriji

Zgodba kako sva se z Gregorjem spoznala je precej nenavadna ampak simpatična. Nekako sva navezala stike preko interneta. Nisem vedela, da je fant poln karizme in pozitivne energije kuhar v eni znanih restavracij v Ljubljani. Res je, da še nikoli nisem bila tam, za to pa mi je bilo to kuhanje še posebej velika izkušnja.

Pri izbiri moje najljubše hrane Grega ni imel težke izbire. Pobrskal je po svojem spominu in pripravila sva odlične sipine rezance v rdeči in beli omakci. Njammm. Točen recept bo objavljen v časopisu Lisa slavni kuhajo že ta teden.

Ko sem bila majhna sem se najraje prepuščala dobri kuhi mojih babic in mame. Še zdaj se rada vrnem domov ob vikendih, ko pripravita kakšen dober obed. Sama sedaj bolj redko kuham, ker mi kuhanje predstavlja predvsem užitek, če lahko kuham za dva. Kar pa se zgodi bolj redko. Tako mi čez teden ostanejo na razpolago moje najljubše restavracije. Nekoč si želim imeti veliko kuhinjo, kjer bom lahko ustvarjala za vso družino. Vsekakor pa upam, da me ne bo povozil čas in delo... Jaz vam želim veliko veselja pri branju kuharskih receptov, ki jih Grega – DINGO čara posebej za revijo Lisa – Znani kuhajo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri