15 let Playboya: Posebna izdaja s fotografijami najlepših Slovenk

  • 26.05.2016

Ob svoji 15. obletnici smo pri Playboyu izdali posebno izdajo s fotografijami najlepših Slovenk, ki jih je za Playboy fotografiral Aleš Bravničar.

Aleš Bravničar s svojim profesionalnim delom in z občutkom za estetiko, kar mu oboje priznavajo vsi, ki se na fotografijo spoznajo tako doma kot onkraj slovenskih plank, je revijo dodobra zaznamoval.

Ne samo s številnimi reportažami z vsega sveta, Playboyevimi dekleti na naslovnici in kultnim slastno raztegljivim razporkom na sami sredini revije ter tudi ne samo s številnimi čutno estetsko razgaljenimi slovenskimi lepoticami v razkošnih večstranskih piktorialih, posnetih na eksotičnih lokacijah, temveč tudi s slovenskimi sanjskimi dekleti povsem na začetku našega Playboya.

Sanjskih deklet je že več kot sto, zato jih v posebni izdaji vseh ne moremo predstaviti – vsem estetom prinašamo žlahtni izbor slovenske lepote, kakor se je mično razodel objektivu mojstra Bravničarja.

Revijo najdete na prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri